Over ons

Onze filosofie

Involtum beschikt over een IoT-schakel- en transactieplatform met een geïntegreerde facturatie en betaalstraat. Het platform en de dienstverlening van Involtum stelt onze klanten in staat om innovatieve ‘sharing’-diensten in de markt te zetten. Involtum helpt haar klanten bij de ontwikkeling en verbetering van de diensten en streeft de ontwikkeling van labels of communities na, waar meerdere klanten gebruik van kunnen maken. Op die manier stelt Involtum partijen in staat om ook een beperkt aantal gebruiksvoorwerpen of voorzieningen beschikbaar te stellen voor een deeldienst, zonder zelf een platform te hoeven ontwikkelen.
involtum-apollo-mennekes_linkedkopie

Visie

 Involtum ontzorgt aanbieders van stroomvoorzieningen in jachthavens, in (zee)havens, op campeerplaatsen, op parkeerplaatsen (elektrisch vervoer), bij evenementen (festivals, markten, kermissen). Overal waar je maar wil afrekenen voor tijdelijk gebruik van stroom.

himalaya

Missie

Steeds meer mensen hebben behoefte aan slimme energiediensten. Involtum voorziet in deze behoefte door het bieden van innovatieve stroomconcepten, inzicht in meetdata en flexibele betalingsmethodes.

Hoe werkt het?

Involtum maakt het mogelijk om nutsvoorzieningen in de openbare ruimte beter te exploiteren. De aanbieder zelf is er dankzij Involtum veel minder mee bezig. Met klantspecifieke energieportals, smartphone apps en flexibele betalingsmethodes verzorgen wij letterlijk alles wat komt kijken bij het aanbieden van energie. Voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Onder ons, of onder jouw eigen label. Onze mobiele stroomconcepten stellen de klanten in staat:
  • de stroomvoorzieningen met hun smartphone aan/uit te zetten;
  • real-time inzicht te krijgen in hun verbruik;
  • een factuur op maat te ontvangen;
  • op eenvoudige wijze te betalen.

En meer..

Naast stroom verzorgt Involtum aanverwante diensten als afrekening van gebruik van water, wasmachines, sta-/liggeld, betaalautomaten, slagbomen, douches. Feitelijk alle noodzakelijke voorzieningen, kunnen door Involtum worden geschakeld, afgerekend en verzorgd.

ONS TEAM

Maarten Hektor

PARTNER

Edwin Noomen

PARTNER

Hans Bevers

Partner

Henk Saeijs

Finance

Jorrit Boereboom

Finance

Jelco de Kievit

IT DEVELOPMENT

Giullia Chiossone

business developMENT

Lars de Vries

MARKETING & communication

Judith Maas

business DEVELOPMENT

Dagmara Kanoniak

business developMENT

nl_NLDutch