In de wolken met het Involtum afrekenplatform? Zo werkt dat

In de wolken met het Involtum afrekenplatform? Zo werkt dat

Waarom werken met ingewikkelde, dure hardware die om onderhoud en systeemupdates vraagt, en zorgt voor fraude en ander gedoe, als je ook met een eenvoudige app uit de voeten kan?

Weg met kaarten en munten

Met het cloudgebaseerde betalings- en transactieplatform van Involtum zijn dure betaalautomaten verleden tijd. Geen gedoe meer met kaarten of munten, maar meer dan zestig betaalmethoden voor eindgebruikers. In verschillende talen, meerdere valuta én met lokale btw-regelingen! Ons platform biedt gebruiksvriendelijke apps voor iPhone en Android, die als je dat wilt onder een bestaand label uitgebracht kunnen worden of op maat kunnen worden aangepast. Zo creëren we diensten die echt waarde toevoegen, realtime communiceren met eindgebruikers, inclusief het realtime tonen van prijzen, loyaliteitsprogramma’s en reserveringen.

24/7, het jaar rond

Het Involtum-platform wordt gehost in AWS, de cloudcomputing-dienst van Amazon, en zorgt dat zowel facturering als het activeren van apparaten 24/7 kan plaatsvinden. Het hele jaar rond. Onze eSims Kore maken automatisch verbinding met het sterkste mobiele netwerk in de omgeving en bieden zo wereldwijd de beste connectiviteit die er is, onafhankelijk van welke netwerkprovider dan ook. De communicatie verloopt via volgens de nieuwste beveiligingsstandaarden en is honderd procent veilig. Ons platform maakt verbinding met al je apparaten, gebruikmakend van onze eigen controllers en via open protocollen zoals OCPP, COSEM, DLMS en verschillende gepatenteerde protocollen.

Nieuwsgierig?

Meer weten over veiligheid, kwaliteit, gebruikersvriendelijkheid en prestatie? Check onze pagina met specificaties of neem contact met ons op voor meer informatie. We denken graag met je mee.

en_GBEnglish