AanUit.net stoomt door!

AanUit.net stoomt door!

Het is alweer ruim vijf jaar geleden dat we, met een tentje en een old timer-campertje, in Arnhem de eerste locatie van AanUit.net openden. Inmiddels maken we al meer dan vijftig gemeenten blij met onze landelijke manier om verblijf, stroom en water af te rekenen op jachthaven, camping of camperplaats. In deze blog kijken we naar de meest recente ontwikkelingen.

Het succes in de havens

Het aantal havens dat gebruik maakt van AanUit.net, groeit gestaag. Naast de vertrouwde locaties zoals Haarlem, Vlaardingen, Arnhem, Maastricht, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Dieverbrug, Maassluis, Zwolle, Harderwijk, Drachten en Dokkum zijn inmiddels bijvoorbeeld ook de gemeentehavens van Leiden en van Vianen, de Lingehaven in Gorinchem en verschillende havens in Almere fervent gebruiker van ons platform. Dat maakt dat hele vaarwegen en -routes met AanUit.net zijn uitgerust, zoals de Vliet in Zuid-Holland, de Turfroute in Drenthe, Friesland en Overijssel en de Vecht tot aan de Lek en door naar de Linge. Binnenkort zijn er zelfs de eerste locaties in Belgiƫ. Ook zien we steeds meer elektrische schepen gebruik maken van de stroompunten en zijn er speciale AanUit.net oplaadzuilen met krachtstroomaansluiting.

Meer dan stroom en verblijf

In Nijkerk en Noordpolderzijl zijn ook twee camperterreinen AanUit.net gaan toepassen. Op het camperterrein van Noordpolderzijl wordt zelfs de slagboom via AanUit.net bediend. Dat toont maar weer aan dat je met AanUit.net meer kunt dan stroom en verblijf afrekenen. Met ons platform kunnen we ook codes sturen voor bijvoorbeeld entree, voor gebruik van het sanitairgebouw of van wifi. Zo kunnen de waterpunten in de Stichtse Vecht inmiddels ook bediend worden met de app. In de Lingehaven in Gorinchem worden ook de huurfietsen en -kajakken afgerekend via ons platform en in Haarlem kan men, langs de hele Spaarne, met de app het bruggeld betalen. Aanmeren bij de betaalautomaat om doorvaart te regelen? Dat is wel heel 2019!

Resultaten tot nu toe

Het aantal gebruikers van onze afrekenpunten is sinds december gegroeid van 45 duizend naar ruim 50 duizend, en we zijn nog lang niet klaar. Benieuwd hoe het ervoor staat met onze ambities? Onderaan onze website zie je elke maand een actuele stand van zaken als het gaat om het aantal locaties, afrekenpunten, gebruikers en transacties.

Nieuwsgierig?

Wil je eens verder praten over AanUit.net of over een van de andere slimme diensten van Involtum? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

en_GBEnglish