Nieuw jaar, nieuwe website, non-stop groeiende ambities

Nieuw jaar, nieuwe website, non-stop groeiende ambities

2019 is bijna ten einde. Het is inmiddels alweer zeven jaar geleden dat NomadPower het levenslicht zag en bijna vijf jaar sinds de geboorte van Involtum, en sindsdien hebben we niet stilgezeten. Zo op de drempel van een nieuw jaar, is het misschien een mooi moment om eens even terug te kijken, maar vooral ook vooruit te blikken.

NomadPower keeps moving

Sinds 2013 rollen we, met steun van de Europese Unie, Nomadpower-stroompunten uit door heel Europa en deze ontwikkeling staat voorlopig nog niet stil. Inmiddels bieden we stroomvoorzieningen voor koel- en vrieswagens langs de belangrijkste transportroutes in zeven Europese landen. Maar de toepassingen breiden zich steeds meer uit, naar o.a. distributiecentra aan de rand van gemeenten en stadsdistributie, en ook steeds meer parkeerplaatseigenaren, gemeenten, transporteurs en chauffeurs zoeken zelf een alternatief voor het dieselaggregaat waarmee koelunits van stroom worden voorzien. Ook met het oog op de stikstofproblematiek, durven wij gerust te stellen dat de ontwikkeling niet meer te stoppen: stroom is de nieuwe standaard en NomadPower de ideale oplossing voor vrachtwagens.

Platform ontwikkelt zich verder

Ons schakel- en transactieplatform wordt steeds generieker en modulairder en we bouwen het steeds verder uit. Zo rollen we van het een in het ander. Begonnen we met NomadPower, al snel volgden Walstroom, Park And Power, Marktstroom en AanUit.net. De nieuwste ontwikkeling is onze wasmachine-app. Zoals we vertelden in onze podcast, uiteindelijk gaat het erom dat je een signaaltje stuurt naar een apparaat, of dat nou een waterkraan, een wasmachine of een brug is, dat maakt niet uit. Als er maar iets geschakeld kan worden. Wij verwachten nog veel ontwikkelingen in de deeleconomie, en heel veel van die producten die je kunt delen, moet je aan en uit kunnen zetten. Wij kunnen aanbieders van die deelvoorzieningen helpen met een volledige oplossing, die bestaat uit een platform, een backoffice en een callcenter, een betaalstraat, apps, portals en een website plus de benodigde hardware.

Groeiversnelling dankzij investering

In september ontvingen we – tijdens het Prinsjesfestival – een investering van een miljoen van meerdere investeerders, waaronder ENERGIIQ. Een welkome investering waarmee we ons platform verder kunnen ontwikkelen en waarmee voor vooral onze marketing en sales een impuls gaan geven om verder groei te stimuleren en te expanderen in Europa.

Nieuwe website

Het is duidelijk: Involtum ontwikkelt door. Onze website ontwikkelt mee. Sinds begin december hebben we een totaal vernieuwde website. Behalve dat de site een visueel feestje is, is de uitstraling een stuk moderner en is het sneller duidelijk wat we doen: het afrekenen en schakelen van voorzieningen. De nieuwe website is als een nieuwe visitekaart van ons bedrijf.

Klaar voor 2020?

Onze doelstelling is om in 2020 weer ruim te verdubbelen door ongeveer vierduizend nieuwe afrekenpunten neer te zetten en meer dan één miljoen transacties te verwerken. Vooral met AanUit.net zullen er weer vele grote havens en camperplaatsen in diverse gemeenten bijkomen. Benieuwd hoe het ervoor staat met onze ambities? Onderaan onze website zie je elke maand een actuele stand van zaken omtrent het aantal locaties, afrekenpunten, gebruikers en transacties. Onze resultaten tot december?

Nieuw jaar, nieuwe website, non-stop groeiende ambities

We hopen dat iedereen net zo veel zin heeft in het nieuwe jaar als wij. Wil je eens verder praten over een van onze slimme diensten? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee. Doe je dat liever in het nieuwe jaar? Dan wensen we je voor nu heel fijne en veilige feestdagen en kijken er naar uit verder te praten in 2020.

Meer berichten:

en_GBEnglish