Met deze 4 gadgets kom je slim de zomer door


Het is zomer. Of je nu op vakantie gaat of thuisblijft, het zonnetje zorgt ervoor dat je je beter voelt, vrolijker bent en makkelijker ontspant. Tijd om eens wat leuke gadgets uit te proberen. Met deze vier vindingen kom je slim de zomer door.

Slimme badkleding

We kennen allemaal het gevaar van teveel zon. Maar wanneer is het precies tijd om je opnieuw in te smeren of om de schaduw op te zoeken? Met een slimme zwembroek of bikini van Spinali Design hoef je daar niet meer over na te denken. De ingebouwde UV-sensor zendt een signaal uit naar je telefoon als het tijd wordt actie te ondernemen.

Slimme tas

Als je dan nog even een duik wilt nemen voor je je opnieuw insmeert of je terugtrekt in de schaduw, zit je met je spullen. Durf je die zomaar onbemand achter te laten? Met LUMZAG is dat geen enkel probleem. LUMZAG is een smartbag met maar liefst zeven slimme functionaliteiten. De tas waarschuwt je – op je uiteraard waterdichte smartwatch – als iemand hem probeert open te maken of mee te nemen en dankzij de ingebouwde GPS-tracker weet je altijd real time waar je tas is. Bovendien laadt deze tas je gadgets en smartphone draadloos op, heeft een achteruitkijkcamera en ingebouwde verlichting en waarschuwt als je iets vergeet. Alsof dat nog niet genoeg is, zorgt de tas ook dat je overal ter wereld een betaalbare internetverbinding hebt.

Slim shirt

Ook in de zomer wil je natuurlijk in vorm blijven. Een fitnesstracker of sporthorloge is daarbij niet meer nodig. Trek gewoon Hitoe aan, een geavanceerd shirt dat bio-elektrische informatie verzamelt, analyseert en zichtbaar maakt op je smartphone. Door gegevens als hartslag, spiersamentrekkingen, energieverbruik, fysieke stress en hittestress te verzamelen, krijg je inzicht in je fysieke en mentale toestand.

Slim spijkerjack

Koelt het ’s avonds af? Ga dan voor het spijkerjack dat Google samen met spijkerbroekenfabrikant Levi’s ontwikkelde. Levi’s Commuter Trucker Jacket is via Bluetooth verbonden met je mobiele apparaten. Met een veeg over je manchet bedien je je muziek, voer je telefoongesprekken of vraag je een routebeschrijving op. En als je jack te ver van je telefoon verwijderd raakt, krijg je een melding op je telefoon en gaat de mouwmarkering van je jack knipperen en trillen.

Would you like to know more?

Slimme gadgets hebben we niet bij Involtum. Maar slimme oplossingen te over. Wil je eens verder praten over onze slimme diensten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

en_GBEnglish