InnovationQuarter Jaarevent

Zuid-Holland is een regio waar het bruist van de vernieuwing. Waar innovaties worden ontwikkeld die een betere wereld binnen handbereik brengen: slimmer, schoner, socialer. In de regio en ook ver daarbuiten.

Op maandag 24 juni was het jaarevent van InnovationQuarter met weer een aantal verrassende innovatieve highlights uit de Zuid-Hollandse deltaregio. Dit jaar stond impact centraal. ImpaQt voor Zuid-Holland. Vier jaar was het eerste jaarevent: in de Rotterdamse Van Nelle Fabriek. Bedacht voor ondernemerschap, ontworpen om te innoveren.

Tijdens het jaarevent werd men geïnspireerd door mooie ondernemersverhalen en door concrete resultaten.

Involtum was aanwezig op de innovatieborrel met een live demonstratie van de dienstverlening. Zo kon men zelf een stroomzuil schakelen met de Involtum app voor jachthavens.

en_GBEnglish