Hoe regel je het betalingsverkeer in jouw recreatiegebied?

Wanneer je een groeiende business hebt, groeien ook de lasten mee. Om gefocust te blijven op je corebusiness, kan Involtum de betalingen verzorgen. Zoals we dit onder andere doen voor Camperplaats Nederland. Op de bijhorende camperplaatsen in Maastricht en Landgraaf wordt gebruik gemaakt van betaalautomaten van AanUit.net.

Via twee systemen kunnen gasten stroom en verblijf zelf activeren en betalen. Eigenaar Hans Stelwagen legt uit dat hij de app van AanUit.net én de mogelijkheid van betaalautomaten aanbiedt aan zijn gasten. “Je moet bedenken hoe jouw doelgroep gewend is te werken. In mijn geval is dat in vele gevallen niet met een app op een smartphone of tablet. Daarom heb ik naast de app ook de betaalautomaat. Mijn advies is dan ook; groei met je doelgroep mee naar nieuwe betaalmogelijkheden. Wanneer jij jouw doelgroep echt op een passend tempo meeneemt, dan is datgene wat je aan de man wil brengen, een succesvolle service die je ook kan bieden. Daarom ben ik heel bewust aan de slag gegaan met de displaystructuur van de betaalautomaat. Dit is voor een deel van mijn doelgroep al nieuw. Wanneer gasten hier tevreden over zijn, is de stap naar een app ook makkelijker gemaakt. Ik bied nu twee systemen, waardoor ik de huidige markt bedien én de toekomstige markt.”

De app voor de recreatiebranche

“Het is zeker belangrijk om ook de app van AanUit.net niet te onderschatten. Dit gaat in de toekomst nog veel meer betekenen dan het nu al kan doen. Immers we doen steeds meer digitaal. Daarom ben ik ook enthousiast over de samenwerking met AanUit.net. Samen kunnen we zorgen dat dit nog beter geïmplementeerd kan worden in de recreatiebranche. Het fijne is dat de medewerkers van AanUit.net op afstand processen kunnen regelen. Wanneer klanten bellen dat de stroom het niet doet, zien zij waaraan dit ligt. Ook als beheerder kan ik dit zien. Ideaal!”

Benieuwd naar de camperplaatsen van Hans Stelwagen? Ontdek het via www.camperplaatsnederland.nl. Zelf ook aan de slag met AanUit.net van Involtum op jouw camping, jachthaven of camperplaats? Ga naar www.aanuit.net of bel 085 – 201 278.

en_GBEnglish