Walstroom Zeevaart

Walstroom Zeevaart

  • Post author:
  • Post Category:News

Exploitatie Walstroom zeevaart

De gemeente Den Haag wil de leefomgeving in de haven van Scheveningen verbeteren door (onder meer) de aanleg van de walstroomvoorzieningen. Daartoe moet het gebruik van aggregaten in de haven worden beperkt. Deze worden onder andere gebruikt voor zeeschepen, ten behoeve van hun energievoorziening. Met deze walstroomvoorziening worden de aggregaten in de haven worden teruggedrongen, waardoor de geluidsoverlast en luchtvervuiling aanzienlijk wordt verminderd. Involtum is door de gemeente Den Haag gecontracteerd voor de exploitatie van Walstroom.

De Walstroom in Scheveningen is een unieke oplossing voor Zeevaart. De schepen kunnen met de Walstroom App gebruik maken van zowel 50 Hz als 60 Hz stroomnetwerk.

En de zeeschepen maken gebruik van 100% Hollandse Wind.

Seminar Walstroom Zeevaart

Walstroom.nl van Involtum voor zeeschepen

Gemeente Den Haag