Tilburg kiest voor SMARTkast van Orange Power Systems

Tilburg kiest voor SMARTkast van Orange Power Systems

Orange Power Systems levert slimme en innovatieve boven- en ondergrondse stroomvoorzieningen die bijdragen aan de verduurzaming van markten en evenementen. Die kasten worden aangestuurd met het platform van Involtum. Recent koos ook Tilburg voor de SMARTkast van Orange Power Systems. Sjors van de Zanden, mede-oprichter van Orange Power Systems, vertelt in deze blog wat de SMARTkast zo bijzonder maakt.

Stad met grootste kermis van Nederland

Van den Heuvel Aannemingsbedrijf B.V. heeft, samen met onze partner Orange Power Systems, de aanbesteding gewonnen voor stroomkasten in Tilburg. Tilburg staat bekend als de stad met de grootste kermis van Nederland. Wat niet iedereen weet is dat Tilburg veel duurzame stroompunten biedt.

Drie cruciale kenmerken

De gemeente Tilburg heeft gekozen voor de gepatenteerde SMARTkast® van Orange Power Systems. Deze door Orange Power Systems ontwikkelde en gepatenteerde SMARTkast heeft de voorkeur gekregen vanwege een aantal cruciale kenmerken:

1 Veiligheid

De contactdozen van de SMARTkast staan nooit onder stroom. Er wordt pas stroom vrijgegeven als er een stekker wordt gedetecteerd en als het stroompunt wordt geactiveerd met de slimme app van Involtum.

2 Kwaliteit

De SMARTkast bestaat uit kwalitatief hoogwaardige componenten.

3 Flexibiliteit

Door de modulaire opbouw van de SMARTkast kan elke kast eenvoudig worden uitgebreid met aanvullende stroompunten en bijvoorbeeld een EV-oplaadpunt.

Drie varianten

De SMARTkast is in drie varianten beschikbaar: een Intelligente, een Slimme en een Basis variant. Hierdoor is er voor iedere gewenste situatie een passende oplossing. De SMARTkast is zowel bovengronds (Topkast) als ondergronds (Grondkast) beschikbaar. Naast een zeer concurrerende prijs, kenmerken de kasten van Orange Power Systems zich ook door flexibiliteit en zelfredzaamheid.

Veilige manier van stroom aanbieden

Als de bedenker en patenthouder van SMARTmarkt- en evenementenkasten is het de wens van Orange Power Systems om aan alle gebruikers op een veilige manier stroom in de openbare ruimte te leveren zonder dat zij daarbij enig risico lopen. De smartkast voldoet aan alle geldende NEN-normen en daarmee is het inregelen van de installatieverantwoordelijkheid binnen elke gemeente eenvoudig te realiseren.

Meer weten?

Meer weten over de SMARTkast? Check hier alle details. Interesse in de innovatieve boven- en ondergrondse stroomvoorzieningen van Orange Power Systems, in combinatie met het slimme platform van Involtum? Neem contact op met Orange Power Systems of met Involtum.

nl_NLDutch