Met deze 4 gadgets vermaak je je wel deze zomer

Met deze 4 gadgets vermaak je je wel deze zomer

Het is zomer, en wat waren we dáár aan toe. Of je het nu al aandurft om op vakantie te gaan of toch nog liever even thuisblijft, het zonnetje maakt de wereld net iets mooier. Tijd om eens wat leuke gadgets uit te proberen. Met deze vier vindingen kom je slim de zomer door.

Zelfdesinfecterende handschoenen

De slimme zwembroeken en bikini’s van Spinali Design kenden we al. De ingebouwde UV-sensor zendt een signaal uit naar je telefoon als het tijd wordt uit de zon te gaan. Maar Spinali zit niet stil. Sinds kort brengen ze ook handschoenen op de markt die zichzelf desinfecteren. De handschoenen zijn gemaakt van speciale stof, dat is behandeld met titaniumdioxide. Dankzij het principe van fotokatalyse vernietigen de handschoenen in een paar minuten vervuilende deeltjes, bacteriën en virussen, zoals het coronavirus, maar ook gewone griep, Ebola en hepatitis.

Rijdende wekker

Na de zomers BBQ – inclusief gezellige borrel – kan het soms best lastig zijn je bed uit te komen. Met de rijdende wekker is verslapen verleden tijd. Zodra het alarm afgaat, springt de wekker van je nachtkastje en begint rondjes door je kamer te rijden. Dan zit er niets anders op dan je bed uit te komen en je wekker te vangen…

Maak je deurslot smart

Met de Nuki Smart Lock maak je van jouw smartphone een slimme sleutel. Met dit intelligente elektrische slot in combinatie met je smartphone ontgrendel en vergrendel je je huisdeur van afstand. Waar ter wereld je ook bent. Ben je vergeten je deur op slot te doen? Geen probleem! Staat je tante voor de deur en ben je nog niet thuis? Je opent gewoon de deur en laat haar binnen terwijl jij in je zelfsturende auto onderweg naar huis bent!

Slimme tuin

Wij bij Involtum kunnen best veel, al zeggen we het zelf. Maar groene vingers hebben we niet. Dankzij de Agrove kunnen ook wij nu tuinieren. De Agrove heeft sensoren die het specifieke microklimaat van jouw omgeving detecteert en op basis daarvan plantensoorten voorstelt die het in die omgeving goed doen. Een app geeft vervolgens advies over het onderhoud van de planten. De bewatering is volledig geautomatiseerd en de applicatie voorspelt de hoeveelheid water die vrijkomt op basis van de vochtigheidsgraad en de behoeften van de plant. Kind kan de was doen. Zelfs wij!

Meer weten?

Slimme gadgets hebben we niet bij Involtum. Maar slimme oplossingen te over. Wil je eens verder praten over onze slimme diensten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

nl_NLDutch