Marktkooplui enthousiast over Marktstroom

Marktkooplui enthousiast over Marktstroom

Dat onze klanten enthousiast zijn over Marktstroom, dat hadden we al wel begrepen. Maar toen collega Lars en stagiair Lennard de straat opgingen om marktkooplui te bevragen over onze app, waren ze blij verrast over wat ze te horen kregen. Deze ervaringen hebben ze vastgelegd in een leuke video. Nieuwsgierig? In deze blog deelt Lars de Vries, marketingmanager bij Involtum, zijn bevindingen en delen we onze video.

Vroeg uit de veren

Een paar weken geleden kwamen stagiair Lennard Horrman en ik al vroeg uit de veren. Om zes uur ’s morgens zijn we begonnen met het filmen van het opbouwen van de Haagse weekmarkten in de Stevinstraat en aan de Lange Voorhout. Aan het begin van de video zie je dat mooi terug in de zogenaamde ‘timelapses’. Vervolgens zijn we marktkooplieden die gebruikmaken van Marktstroom gaan interviewen over hun ervaringen met Involtums Marktstroom-app.

Als een malle

Van een aantal marktkooplieden wisten we al dat ze positief waren. Zo vertelde Chris Dammers, biologische slager, al eerder in een interview ddat hij dik tevreden is: ‘Je verbruik wordt heel inzichtelijk en dat is prettig; je weet precies waar je aan toe bent. Inloggen, aanzetten, uitloggen, hartstikke handig. En elke maand een duidelijke factuur. Het werkt gewoon als een malle.’ Maar ook zijn collega-marktkooplui waren enthousiast. Heel grappig, ik had niet verwacht dat mensen zo blij kunnen worden van een app om stroom in en uit te schakelen. Het eerlijk De meesten zien oplossingen als Marktstroom als dé toekomst van openbare voorzieningen die geschakeld kunnen worden. Het gemak staat voorop.

Eerlijkheid voorop

In het verleden betaalden de marktkooplieden een vast tarief per dag voor stroomverbruik van hun kraam. En dat terwijl de kippenboer met al z’n apparatuur toch echt meer stroom verbruikt dan de sokkenverkoper met een paar gloeilampjes. Marktstroom maakt het niet alleen makkelijker om stroom in- en uit te zetten, het maakt het ook eerlijker: je betaalt naar verbruik. We hebben zelfs een marktkoopvrouw gesproken, die betaalde voorheen tachtig euro per maand voor een paar gloeilampjes boven haar kraam, nu betaalt ze nog geen tientje per maand. Kijk dat is eerlijk.

Bekijk de video hier.

Feedback

Eigenlijk kregen we slechts een puntje van opbouwende kritiek. Kan de administratie van Marktstroom ook om half zes in de ochtend beginnen? Dan begint de markt namelijk ook. Verder kregen we vooral als feedback mee dat men Marktstroom graag snel op meer markten door heel Nederland wil zien.

Meer weten?

Ben je na het zien van deze video geïnteresseerd in wat Involtum voor jou organisatie kan betekenen? Niet alleen op de markt maar ook in de haven of op de camperplaats? Kortom overal waar iets moet worden afgerekend. Neem contact met ons op via 085 – 201 2781 of mail ons op info@involtum.com.

nl_NLDutch