Gelukkig vaarjaar

Gelukkig vaarjaar

Onze partner Seijsener Rekreatietechniek weet alles van AanUit.net en van elektrisch varen. Om het vaarseizoen te openen, start Seijsener binnenkort een grote campagne onder de feestelijke naam ‘Gelukkig VaarJaar’. Marinka van den Hooven, verantwoordelijk voor marketing bij Seijsener, vertelt wat deze campagne inhoudt en waarom we hier vrolijk van gaan worden.

Omslag naar elektrisch varen

Het voelt misschien alsof het nooit gaat gebeuren, maar geloof me: binnenkort start het vaarseizoen weer. Ook dit jaar zullen we weer een toename zien in elektrisch varen. Zowel de gemeentes als de vaarders zelf zijn volop bezig met deze broodnodige omslag. In Amsterdam is de professionele rondvaart al bijna helemaal elektrisch. In 2030 moet ook de pleziervaart volledig elektrisch zijn. Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat de gemeentelijke jachthavens op zoek naar de juiste voorzieningen. De combinatie van Seijsener en AanUit.net kan hierbij van grote toegevoegde waarde zijn. Seijsener voorziet al 55 jaar havens van elektrische voorzieningen, en doet dat inmiddels al vijf jaar met de inzet van AanUit.net. Samen zorgt dat voor een toekomstbestendig havenconcept, waar steeds meer havens graag gebruik van maken. En binnenkort openen Seijsener en Involtum ook een pilotproject in Amsterdam, waar we 11 stroomzuilen gaan plaatsen. Reden genoeg om iedereen een gelukkig vaarjaar te wensen.

Elektrisch varen op de kaart

Binnenkort starten we met onze campagne door sterretjes aan te bieden aan jachthavens in Nederland. Op VaarTV verschijnt een mooie commercial en we gaan nieuwsbrieven versturen namens Seijsener en AanUit.net aan zowel jachthavens als waterrecreanten. Ook zullen we onze socialmediakanalen inzetten om Nederland een gelukkig vaarjaar te wensen. Ons partnerschap met de branchevereniging HISWA-RECRON is geïntensiveerd, om ook op die manier elektrisch varen te stimuleren. In New Business Radio kun je binnenkort een podcast luisteren over de trends en moderne mogelijkheden in elektrisch varen. Zo willen we met onze campagne elektrisch varen nog prominenter op de kaart zetten. Wie wens jij een gelukkig vaarjaar?

Meer weten?

Wil je eens verder praten over AanUit.net of over een van de andere slimme diensten van Involtum? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Meer weten over de campagne die binnenkort start? Volg dan het nieuws van Seijsener.

nl_NLDutch