Betaalautomaat in de Cloud. De nieuwste mogelijkheid om eenvoudig af te rekenen.

Betaalautomaat in de Cloud. De nieuwste mogelijkheid om eenvoudig af te rekenen.

  • Post Author:
  • Post Category:Nieuws

We kennen allemaal het begrip in de ‘Cloud’ werken. Het is niet weg te denken uit onze huidige maatschappij. Vanwege de grote voordelen is er nu ook een betaalautomaat in de Cloud beschikbaar. Seijsener Rekreatietechniek heeft de betaalautomaat, Involtum de software en de klanten zijn er heel blij mee.

“Het is een mooie combinatie van twee bedrijven die elkaar naar een hoger niveau tillen. Dit komt door steeds weer nieuwe ontwikkelingen in de wereld én het flexibele platform van Involtum. We vullen elkaar goed aan, schakelen snel en daardoor ontstaan de mooiste dingen. Zoals betaalautomaten geïntegreerd in de software van AanUit.net.”, vertelt Bas Durieux, directeur van Seijsener Rekreatietechniek*.

Betalen vanaf je smartphone, iPad of laptop

“Wat begon met het schakelen,- en afrekenen van stroom, water en verblijf middels de software van AanUit.net, gaat nu verder met het betalen hiervan middels betaalautomaten in de Cloud. Er is hard gewerkt om dit betaalsysteem in de Cloud aan het AanUit.net-platform te hangen. Voordat dit echt op de markt komt, is het al op een paar plekken in Nederland in gebruik, zoals bij Camperplaats Nederland op de locatie Maastricht. We zijn daarnaast ook bezig met de realisatie van het cloudoplossing in een haven. Hier komt alles in één systeem en in één back/office. Betalen en schakelen van stroom en water,- het afrekenen van het verblijf,- maar ook de toegangscontrole en de (liggeld)betaalautomaten zitten aangesloten op hetzelfde systeem. Straks kan de havenmeester (bij zijn, of haar controlerondje) ook met een mobiel en, of iPad direct afrekenen met de schipper. Dan hoeft men niet meer van het schip af om bij de betaalautomaat af te rekenen. Alles komt terecht in hetzelfde administratieve systeem (de back/office). Over een paar maanden zijn deze betaalautomaten op de markt, maar je kunt je nu al aanmelden!”

Hoe bestel je deze betaalautomaat van Seijsener Rekreatietechniek met de software van AanUit.net van Involtum?

  1. Bestel de zuil bij Seijsener Rekreatietechniek [custum made]: info@seijsener.nl
  2. Seijsener Rekreatietechniek maakt de zuil geschikt voor AanUit.net van Involtum
  3. Ga een contract aan met Involtum
  4. Seijsener Rekreatietechniek zorgt vervolgens dat alles gekoppeld wordt aan de hardware

Meer info? Zie meer van Seijsener Rekreatietechniek op www.seijsener.com en ontdek meer over de software op www.aanuit.net of bel 085 – 201 278.

*Seijsener Rekreatietechniek is marktleider in de Benelux als fabrikant en installateur op het gebied van technische infrastructuur voor de recreatie.